MER HÅR UMIDDELBART

Sevich håroppbyggende fiber er et naturlig kreatinbasert stylingprodukt i pulverform som fører til at håret ditt ser tett og fyldig ut når du har behov for det. Resultatet er ekstremt naturlig og det er svært vanskelig for andre å legge merke til stylingproduktet.

SEVICH HAIR FIXING SPRAY

Sevich hair fixing spray gjør at hårfiberne festes bedre til ditt eget hår, samtidig som den avgir en tiltrekkende duft. Flasken inneholder 100 ml og innholdet påføres umiddelbart etter at du har fordelt fiberne.

EKSTREMT MOTSTANDSDYKTIG

Sevih hårfiber er motstandsdyktig i både regn og vind og vil ikke oppløses, renne eller miste sin farge. Sevich hårfiber kommer i 10 ulike farger - mange velger en kombinasjon av to eller tre farger for perfekt resultat.

UNIKE TESTRESULTATER

Sevich hårfiber og hair fixing spray har gjennomgått en rekke tester og er sammenligntet med tilsvarende produkter på det norske markedet. Resultatene viser at Sevich-produkter i flere tilfeller ble det foretrukkende produktet.

VELETABLERT PRODUKT

Sevich finnes i flere land og brukes av mennesker fra hele verden. Kjendiser som Brad Pitt, Channing Tatum, Bradley Cooper og John Mayer har også benyttet hårfiber for å skjule tynt hår og/eller håravfall. Sevich hårfiber er en rimelig og raskt metode for mer hår.